Hembygdsmuseet

Munkedals Hembygdsmuseum

ligger på Myrbottenvägen 6, nära Bruksskolan. Det är normalt öppet

alla vardagar under kontorstid.

Det kan dock vara bra att

slå en signal och kolla i förväg.

Ring Museet 0524-101 80 eller hem till ordföranden Sverker Balksten 0524-712 27

Lite av vad som finns på museet kan ni läsa om i Arkivet

Museet finns i det som tidigare vara Önnebacka skola och har funnits här sedan föreningen startade 1964.

Museet har en omfattande föremålssamling som på ett intressant sätt berättar för oss om livet i Munkedalsbygden under tidigare år.

Det finns massor av foto som Du i vårt nya bekväma besöksrum kan sitta och bläddra bland och kanske också hjälpa oss att identifiera okända motiv.

Det finns också omfattande arkiv av gamla handlingar. En del av detta finns inlåst i brandsäkert arkiv som vi kan hjälpa dig att besöka om du själv vill forska.

Trots att det redan finns många föremål efterlyser vi just nu gamla skolböcker (äldre än 1970-tal) som använts av elever i någon av våra skolor. Det skall användas i den speciella skolutställningen.

Vi söker också föremål från 50- och 60-talet.

chanel replica handbags chanel replica chanel replica handbags chanel replica sale chanel replica sale cartier replica sale